Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Bliža se zaključni dogodek projekta AKTIV

Bliža se zaključek projekta AKTIV in ob tem nas čaka še zadnji dogodek, ob katerem se bomo zbrali, da predstavimo svoje dosežke in delovanje. Hkrati pa bomo skupaj tudi proslavili naše uspešno in plodno delo, ki smo ga med drugim kronali s februarskim simpozijem, pa tudi z uvrstitvijo med 25 primerov dobre prakse na ravni Evropske unije.

V luči tega se bomo v četrtek, 28. avgusta, ob 16. uri zbrali v dvorani v drugem nadstropju upravne stavbe Slovenskega etnografskega muzeja (SEM), Metelkova 2, kjer bomo zbranim udeležencem, novinarjem, pa tudi drugim zainteresiranim še zadnjič predstavili delovanje in dosežke AKTIV-a, tako celotnega projekta kot tudi posameznih delovnih skupin iz Ljutomera, Ljubljane in Maribora, podelili priznanja udeležencem usposabljanj in aktivnim članom delovnih skupin. Ob tem bomo predstavili tudi zbornik z zbranimi strokovnimi prispevki sodelujočih strokovnjakov ter rezultati več kot leto dni trajajočega dela projekta AKTIV .

Ko bomo opravili z uradnim delom, nas od 18.30 ure dalje čaka še skupno druženje ob pogostitvi na muzejski ploščadi pred kavarno SEM, ob čemer bomo poslušali živahno glasbo Riharda Zadravca in Nikole Matošiča in tako spodobno proslavili zaključek več kot uspešnega projekta AKTIV.
 

Fotografija je nastala konec februarja na strokovnem simpoziju projekta AKTIV. Na podolgovati sliki je notranjost projekcijske dvorane Mestnega muzeja Ljubljana. Večino spodnjega dela fotografije zavzemajo stoli, na katerih sedi približno 60 ljudi. Sedijo rahlo obrnjeni v desno. S pogledi so uprti v desni rob fotografije. Dobimo občutek, da z zanimanjem poslušajo predavanje.

Nazaj