Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Delavnica retorike - še zadnje usposabljanje projekta AKTIV

V četrtek, 28. avgusta, bo v okviru projekta AKTIV potekalo še zadnje usposabljanje. Gre za delavnico na temo retorike na področju kulture z naslovom Govorništvo ali kako pripraviti dober javni nastop. Predavanje in delavnica, ki ju bo vodila mag. govora Jelka Breznik, bosta potekala v dvorani v drugem nadstropju glavne stavbe Slovenskega etnografskega muzeja, s pričetkom ob 13. uri in zaključkom predvidoma okoli 15.30 ure.

Program govorništva ali kako pripraviti dober javni nastop je namenjen vsem, ki se zavedajo, da je govor veščina, ki jo je potrebno uriti. Udeleženci bodo spoznali osnovne zakonitosti komuniciranja in dobrega nastopa. Program obsega 60-minutni teoretični del (predavanje) in prav tako 60-minutni praktični del (delavnico). 

Delavnici bo na istem mestu ob 16. uri sledil slavnostno-zaključni dogodek projekta AKTIV, kjer bomo zbranim udeležencem, novinarjem, pa tudi drugim zainteresiranim še zadnjič predstavili delovanje in dosežke AKTIV-a, tako celotnega projekta kot tudi posameznih delovnih skupin iz Ljutomera, Ljubljane in Maribora, podelili priznanja udeležencem usposabljanj in aktivnim članom delovnih skupin in pa predstavili zbornik projekta. Nazaj