Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Kateri projekt je po vašem mnenju najboljši? Vabljeni k glasovanju!

V četrtek popoldne je na ljubljanskem Kongresnem trgu potekala otvoritev razstave z naslovom “Kaj pa je bilo z evropskim denarjem narejeno zate, za tvoj kraj?”, na kateri se predstavljama tudi ekipa Zavoda Ustvarjalna Pisarna SOdelujem ob minulih uspešnih projektih AKTIV (2013-2014) in SOdelujem, Skupaj Integrativno na področju kulture (2011–2012). 

Namen razstave, ki jo pripravlja Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko skupaj z Ministrstvom za kmetijsko, gozdarstvo in prehrano, je pokazati, kaj vse dobrega je bilo v Sloveniji narejeno s pomočjo evropskih sredstev v zadnjih 7 letih. Na razstavi se predstavlja še 25 drugih projektov.

Fotografije bodo razstavljene na Kongresnem trgu v Ljubljani do 23. oktobra 2014. Za projekte, ki bodo na fotografski razstavi, je mogoče tudi glasovati prek spletne strani www.eu-skladi.si, najboljši projekt pa bo prejel nagrado. Za nagrade se bodo potegovali tudi vsi tisti, ki bodo oddali svoj glas, zato vas prisrčno vabimo k glasovanju! Glasujete lahko na tej povezavi, kjer s klikom na sliko posameznega projekta prejmete informacije o njem, pod sliko pa imate možnost, da oddate svoj glas.Ležeča fotografija je posnetek dveh panojev, ki stojita en za drugim. Na prvem opazimo skupino ljudi, ki držijo pred obrazi štiri različne napise v slovenskem in angleškem jeziku ter v brajici: POTIPAJ ME, POVONJAJ ME, POVEJ MI, ITD. Skupina (člani ekipe AKTIV, Zavod UPS) se nahaja v prostoru galerije Škuc pred likovnimi deli. Na drugem panoju je berljiv naslov razstave z razlago.
 Nazaj