Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

SOdelujemo na fotografski razstavi na Kongresnem trgu!

Z velikim veseljem sporočamo, da po koncu več kot uspešnega projekta AKTIV (2013-2014) in projekta SOdelujem, Skupaj Integrativno na področju kulture (2011–2012) sodelujemo pri fotografski razstavi z naslovom “Kaj pa je bilo z evropskim denarjem narejeno zate, za tvoj kraj?”. 

Namen razstave, ki jo pripravlja Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko skupaj z Ministrstvom za kmetijsko, gozdarstvo in prehrano, je pokazati, kaj vse dobrega je bilo v Sloveniji narejeno s pomočjo evropskih sredstev v zadnjih 7 letih. 

Fotografije bodo razstavljene na Kongresnem trgu v Ljubljani med 2. in 23. oktobrom 2014. Za projekte, ki bodo na fotografski razstavi, bo mogoče tudi glasovati prek spletne strani www.eu-skladi.si, najboljši projekt pa bo prejel nagrado. Za nagrade se bodo potegovali tudi vsi tisti, ki bodo oddali svoj glas, zato vas prisrčno vabimo k glasovanju! 

Otvoritev razstave bo jutri, 2. oktobra 2014, ob 17. uri, na Kongresnem trgu v Ljubljani, povezoval pa jo bo znani stand-up komik Pižama. Na prireditvi bosta prisotni tudi ministrica mag. Violeta Bulc in državna sekretarka mag. Tanja Strniša, podeljenih bo nekaj nagrad, poskrbljeno pa bo tudi za kulinarične in kulturne užitke.


Vabljeni, da se nam pridružite!Osrednji motiv fotografije je skupina ljudi, ki jih povezuje trak, zavezan v višini njihovih pasu. Ob njih je ženska na invalidskem vozičku, ki jih smeje opazuje. Gre za reakcijo na umetniško delo v sklopu razstave Sodobno slovensko slikarstvo po letu 0. 
 

Nazaj