Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Tudi delovna skupina AKTIV III (Maribor) prav nič ne zaostaja za ostalima dvema!

V Mariboru je bilo zanimivo že v začetku meseca. 2. aprila je v Amfiteatru Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru namreč predaval dddr. Evgen Bavčar, znani slovenski filozof in fotograf, ki je pritegnil veliko zanimanja – njegovega predavanja se je udeležilo okoli 90 ljudi.

Konec tega tedna, v petek, 11. aprila, bodo člani AKTIV III sodelovali ob odprtju razstave ob 60. obletnici Umetnostne Galerije Maribor (UGM) z naslovom 60! Panorama, prihodnji teden, v torek, 15. aprila, pa bodo v UGM izvedli delavnico z naslovom Ozaveščanje prvih vtisov z galerijo in razstavo del iz zbirke UGM. Delavnica, ki bo trajala predvidoma dve uri, se bo pričela ob 15. uri, vodili pa jo bosta višja kustosinja Brigita Strnad in dr. Jerneja Herzog.

Prihodnji dan, v sredo, 16. aprila, bo na mariborski Pedagoški fakulteti ob 15. uri dr. Aksinja Kermauner izvedla delavnico, kjer bo udeležence seznanjala z načini izdelave tipank. Delavnica se bo nadaljevala tudi naslednji dan, torej v četrtek, 17. aprila ob isti uri na istem mestu.

V petek, 18. aprila, bo sledila nova delavnica v UGM, ki jo bosta vodili višja kustosinja Brigita Strnad in Darinka Lozinšek. S tem se bodo aktivnosti mariborske delovne skupine za mesec april tudi zaključile.
 

Nazaj