Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Veččutna vodstva po razstavi Sončno mesto umetnika Danijela Žežlja

V torek se nam je z uvodnim performansom v galeriji Kresija predstavil umetnik Danijel Žeželj na otvoritvi samostojne razstave Sončno mesto, ki jo organizira Forum Ljubljana/Stripburger v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana. Kaj vse ponuja razstava, bo mogoče v spremstvu naših animatorjev doživeti na posebej za to pripravljenih veččutnih vodstvih.

Prvo se bo odvilo v soboto, 8. novembra, ob 10. uri (v prvi vrsti bo namenjeno slepim in slabovidnim). V prihodnjih dneh se bodo odvila tudi vodstva za druge ciljne skupine. O celotnem urniku vas bomo pravočasno obvestili boste obveščeni naknadno, že zdaj pa vas toplo vabimo, da se nam 8. novembra pridružite v Galeriji Kresija!Opis fotografije: Otvoritveni performans - na sredini fotografije je umetnik Danijel Žeželj, ki s hrbtom obrnjen proti nam čepi pred belo steno in nanjo nanaša črno barvo. V ospredju na spodnjem delu fotografije od zadaj vidimo obrise glav treh oseb, ki opazujejo umetnika pri delu.

O otvoritvi razstave Sončno mesto so poročali tudi v oddaji Kultura na RTV Slovenija. Prispevek si lahko ogledate na tej povezavi: http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-kultura/174300521 
 Nazaj