Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Zavod UPS sodeluje tudi na 1. Moskovskem mednarodnem kulturnem forumu

O tem, da so nekatere članice Zavoda Ustvarjalna Pisarna SOdelujem (Aleksandra Surla, Ana Krepel Velimirović in Katja Sudec) skupaj z dddr. Evgenom Bavčarjem odpotovale v Moskvo na tridnevni dogodek z naslovom Nevidna izkušnja, ki se je v Moskvi odvil med 10. in 12. oktobrom, smo že pisali. Zdaj pa so članice naše ekipe aktivne na še enem moskovskem festivalu, na 1. Moskovskem mednarodnem kulturnem forumu.

Forum z naslovom »Kultura. Pogled v prihodnost« se odvija med 15. in 18. oktobrom, kot govornici pa na njem sodelujeta tudi Aleksandra Surla in Katja Sudec. Na dogodku bodo predstavljeni različni primeri dobre prakse. Gre za glavni dogodek moskovskega leta kulture, ki se ga udeležuje več kot 4000 ljudi, strokovnjakov s področja kulture, umetnosti, znanosti in izobraževanja, iz petnajstih različnih držav.

Povezava do spletne strani dogodka: http://www.moscowcultureforum.ru/about/index.php?lang=en.Na spodnji in desni strani položne fotografije (vodoravna stranica je daljša od navpične) v hrbet oziroma levi profil vidimo govorce, ki sedijo za mizami in so obrnjeni proti občinstvu. Več deset članov občinstva sedi na stolih na zgornji levi strani fotografije, njihova pozornost je usmerjena na govorce.  


 

Nazaj