Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Kulturni bazar 2016 - preplet bralne kulture, umetniškega ustvarjanja in iger

V fotogaleriji so zbrani utrinki s Kulturnega bazarja 2016. Vabljeni tudi k branju kratke reportaže o pestrih aktivnosti, ki so se odvijale na ta dan: TUKAJ.


Stojnica ter ekipa Ustvarjalne Pisarne SOdelujem na Kulturnem bazarju 2016Opis slike: Na spodnjem delu fotografije je miza, na kateri je razporejeno gradivo Ustvarjalne Pisarne SOdelujem. Za mizo je v polkrogu razporejenih sedem oseb. Druga oseba iz leve sedi na vozičku, ostale stojijo. Prve štiri osebe iz leve so člani ekipe: Karmen Bajec, Katrin Modic, Tjaša Škrabe in Boštjan Vogrinčič. Udeleženci vodstva v rokah držijo kartone in si jih ogledujejo.

Delavnice: »Koliko sem drugačen/a?«Opis slike: V sredini fotografije je okrogla miza, okrog katere je zbranih deset oseb, večina je osnovnošolcev. Oseba na levi strani, ki sedi na vozičku, je Katrin Modic in vodi delavnico »Koliko sem drugačen/na«.

Performativna vodstva: Po KUL poti do KLU:AOpis slike: Na fotografiji pokončnega formata je upodobljena glava osebe od vrha, tako da je vidno le njeno lasišče. Okrog glave nosi prevezo. Z rokama se dotika dveh domin, ki sta postavljeni na mizi. Nasproti njenih rok so dlani druge osebe. Naslonjene so na mizo.Opis slike: Na fotografiji pokončnega formata so štiri osebe vidne do pasu. Ženska na levi strani pred seboj drži rekvizit. Nasproti nje so tri osebe, ki s svojimi rokami segajo proti rekvizitu. Pod njihovimi rokami se nahaja miza z rekviziti.Opis slike: Na fotografiji ležečega formata so štiri osebe postavljene v polkrog. Roke imajo dvignjene proti stropu. Njihov pogled je usmerjen v tla.Opis slike: Na fotografiji stojijo trije člani ekipe, ki so izvedli performativna vodstva »Po KUL-poti do KLU:A«. Od leve proti desni si sledijo: Tjaša Franko, Boštjan Vogrinčič in Tjaša Škrabe. Oblečeni in odeti so v kostume. Prvi ponazarja baročno deklico s kratko krinolino v rdeči barvi, posuto z rožami, drugi navihanega fanta s širokokrajnim klobukom in rdečimi lasmi, tretji vilo v dolgi modri obleki z naramnicami in padajočimi volani.