Kontakt
so-delujem@guest.arnes.si
klu-a@guest.arnes.si

Predavatelji in delujoči na projektu

Predavatelji:

Zdenka Badovinac (direktorica Moderne galerije in Muzeja sodobne umetnosti), Dr. Evgen Bavčar (teoretik in fotograf), Rajka Bračun (pedagoginja v kulturi in kustosinja), Katja Beck Kos (samostojna producentka v kulturi), Simon Kardum (direktor Kina Šiška), Nataša Kos (pomočnica programskega direktorja za mednarodno sodelovanje, EPK Maribor),
dr. Aksinja Kermauner (specialna in rehabilitacijska pedagoginja, docentka na Pedagoški fakulteti Koper), Jovana Komnenič (vodička po muzejih in galerijah v Berlinu), Tevž Logar (umetniški vodja Galerije Škuc), Polona Lovšin (umetnostna zgodovinarka), Borut Rovšnik (vodja programov za otroke in programov evalvacije v Mestnem muzeju Ljubljana), Matej Mohorko (razvojni projektni menedžer), Dirk Sorge (umetnik na področju zvoka in novih medijev, študent psihologije), Gregor Stamejčič (direktor zavoda Pekarna Magdalenske mreže), Katja Sudec (samostojna pedagoginja in svetovalka v kulturi, koncipiranje ter vsebinsko vodenje projekta SOdelujem), Boštjan Vernik Šetinc (diplomirani pravnik, zagovornik načela enakosti pri Uradu Vlade RS), Anja Winter (vodička za osebe z odvzetim oz. prikrajšanim vidom na številnih kulturnih inštitucijah, Berlin) ter drugi.

Hkrati so nas sprejeli v galeriji Equrna (direktorica Taja Brejc Vidmar), Ministrstvo za kulturo oddelek likovna umetnost (Sekretarka direktorata za likovno umetnost Judita Krivec Dragan), na SCCA (mag. Marija Mojca Pungerčar, Dušan Dovč, Maša Ekar in Mateja Lazar), MSUM (Adela Železnik), Zavodu za slepo in slabovidno mladino, Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije (dr. Tomaž Wraber, Bogdan Saksida) in Medobčinskem društvu za slepe in slabovidne Maribor (Ivanka Kotnik). Obiskali in ogledali smo si še druge kulturne inštitucije, ki smo jih izbirali glede na potrebe in želje udeležencev.

Asistenca: Sergeja Bevc, Vladimir Vidmar
 

Nazaj